Shqipëria në vendin e 66.

Rrjeti social më i madh në botë për diku 6 muaj kishte shtuar afër 100 milijonë përdorues të rinjë, duke arritur kështu një shifër të pabesueshme prej 600 miljonë...

Rrjeti social më i madh në botë për diku 6 muaj kishte shtuar afër 100 milijonë përdorues të rinjë, duke arritur kështu një shifër të pabesueshme prej 600 miljonë përdorues. Në fakt, sipas statistikave të SocialBackers është 596.372.520 përdorues.

Social Backers kishin mbledhur numrin e përdoruesve të vendeve përmes mjetit për krijimin e Facebook reklamave. Gjat krijimit të reklamave, kur do të shkruani vendin si Facebook, me qëllim që të caktohet numrin e synuar i vizitorëve, ju tregon se sa përdorues ka për atë vend. Duke përdorur kështu atë statistikëm ju fitoni numrin e përdoruesve në këtë rrjet social.

Sipas listës së SocialBackers, Shqipëria me 1.086 080 përdorues ndodhet në vendin e 66, përpara vendeve si Ukraina dhe Urugvai, kurse nga vendet e Balkanit, Shqipëria nga numri i përdoruesve, është më përpara se Bosnja dhe Maqedonia./itshqip.com

RELATED BY