Shqiptari thyen rekordin e komenteve në Facebook!

Drejtuesi i faqes “Jeta Osh Qef” në Facebook, Gentjan Çekeli, ka arritur para pak ditësh të thyejë rekordin e komenteve në Facebook dhe të hyjë në Librin e Genisit....

Drejtuesi i faqes “Jeta Osh Qef” në Facebook, Gentjan Çekeli, ka arritur para pak ditësh të thyejë rekordin e komenteve në Facebook dhe të hyjë në Librin e Genisit.

Më datën 5 Mars 2012, ai postoi një shkrim me titull “A flejme gjume?“, i cili që në orët e para të postimit filloi të tërhiqte qindra komente dhe pëlqime, pas disa ditësh Jeta osh qef arriti të grumbulloj 50 mijë komente, pastaj me kërkesën e Gentjanit, fansat e faqes filluan edhe më shumë të komentojnë për t’iu treguar të tjerëve se edhe shqiptarët kanë mundësi të thyejnë rekorde.

Postimi pas vëzhgimit nga profesionistët e Librit të Genisit arriti të hyjë në listën e rekordeve me 1.008.924 komente.

Kjo faqe aktualisht posedon 667.396 pëlqime dhe rreth 80 mijë fansa janë aktivë. Gentjani pas hyrjes në Librin e Genisit si postimi me më së shumti komente në Facebook, i falenderoi të gjithë ata që kanë kontribuar, qoftë edhe me një koment të vetëm.(dardankrasniqi)/itshqip

RELATED BY