Shto Facebook Like në rezultatet e Google

Google mori idenë për të shtuar +1 butonin për të ndarë rezultatet me të tjerët, kurse Crossrider e vazhdoi këtë ide duke krijuar Google +Like shtojcë(ang. plugin) për Firefox,...

Google mori idenë për të shtuar +1 butonin për të ndarë rezultatet me të tjerët, kurse Crossrider e vazhdoi këtë ide duke krijuar Google +Like shtojcë(ang. plugin) për Firefox, IE dhe Chrome me të cilën shton një Like buton tek rezultatet e Google.

Më atë mund të bëni “like” rezultatet e Google të cilat më pas do të shfaqen në profilin tuaj në Facebook, i cili vepron si një lloj rekomandimi për miqtë tuaj.  Për shembull, rekomandim për një faqe të mirë, restorant të mirë, ose ndonjë vend të mirë…

Nga ana tjetër, Google+like butoni do të ju tregon gjithashtu se cili nga miqtë tuaj në Facebook i ka pëlqyer rezultati në Google, dhe kështu do të dini nëse ja vlen të shikohet.

Këtë shtojcë mund ta instaloni nga lidhja mëposht:

http://crossrider.com/install/124-google-like

 

RELATED BY