Si Linkedln kujdeset për biznesin(Infografik)

Linkedln, është rrjet biznesi i krijuar para 8 viteve, dhe i cili tani ka më shum se 100 milionë përdorues, kurse ky infografik më posht tregon kush janë këta dhe...

Linkedln, është rrjet biznesi i krijuar para 8 viteve, dhe i cili tani ka më shum se 100 milionë përdorues, kurse ky infografik më posht tregon kush janë këta dhe veprimin e tyre.

Ky rrjet pavarësisht që vazhdimisht zgjeron anëtarsimin e saj, lëshohet gjithashtu edhe nëpër disa degë tjera të industrisë, si grumbullimin e lajmeve, përmes mjetit e cila të jepë informacone më të reja për industrinë të cilën e ndiqini.

Ky Infografik më posht nga Online MBA na jep disa të dhëna interesante, dhe atë në qoft se Linkedln do të ishte shtet ajo do të ishte e 12 në botë nga madhësia. Përdoruesit e Linkedln vijnë nga mbi 200 shtete, gjysma e tyre janë jasht SHBA-së. 1 milionë përdorues kyqen në këtë rrjet çdo 12 ditë, përkatësisht 1 përdorues i ri çdo sekondë. 68% e përdoruesve janë më të vjetër se 35 vjet, kurse 76% nuk kanë fëmijë. Për të dhëna tjera interesante shikoni infografikun më poshtë./itshqip.com

RELATED BY