Si ta instalojm WordPressin ne Host

Ne kete video tutorial ju do te mesoni: -Si ta shkarkoni WordPressin -Si te krijoni nje MYSQL Database -Si ta ngarkoni WordPressin ne host permes FileZilles -Si ta konfigurojm...

Ne kete video tutorial ju do te mesoni:

-Si ta shkarkoni WordPressin
-Si te krijoni nje MYSQL Database
-Si ta ngarkoni WordPressin ne host permes FileZilles
-Si ta konfigurojm WordPressin

Nese jeni i interesuar per te mesuar se si te krijoni nje host dhe si ta lidhni me domain .tk permes DNS-ve atehere Kliko Ketu

RELATED BY