Si ta krijojm nje host dhe ta lidhim me DNS

Ne kete video do te spjegohet se si te krijojm nje host falas tek 000webhost si dhe ta lidhim ate me domain dot(pik)tk permes DNS-ve. Nese jeni te interesuar...

Ne kete video do te spjegohet se si te krijojm nje host falas tek 000webhost si dhe ta lidhim ate me domain dot(pik)tk permes DNS-ve.

Nese jeni te interesuar se si ta instalojm edhe WordPressin atehere Kliko Ketu

RELATED BY