Si te bejm mount nje iso file(VIDEO)

Shum her na ndodh qe te shkarkojm File te ndryshme (lojra,programe etj), dhe ato te jen ne formatin .ISO, te cilat per ti hapur na kerkon qe ti bejm...

Shum her na ndodh qe te shkarkojm File te ndryshme (lojra,programe etj), dhe ato te jen ne formatin .ISO, te cilat per ti hapur na kerkon qe ti bejm BURN(djegim) .

Qfar eshte .ISO file :

.ISO file eshte thjesht nje Disk Image , kurse nese deshirojm qe ta hapim at file kemi 2 menyra :

1.Burn(ta djjegim), ku na nevojiten CD-DVD per ta ber BURN , dhe

2.Ta bëjm te duket kinse po e vendosim ne disk .

Fatmirsisht egziztoj programe te ndryshme qe mundësojn te bejm Mount ndonje .ISO image .

Disa nga keto programe jan : MagicDisc , Virtual CloneDrive , Power Iso , MagicIso e shum te tjera , qe te gjitha falas (free) .

Instalimin, perdorimin e gjithqka tjeter rreth ksaj teme i keni ne videon me posht .

Ja dhe linqet per shkarkim :

MagicDics

http://download.cnet.com/MagicDisc/3000-7970_4-10587931.html

MagicIso

http://www.magiciso.com/download.htm

Vitual CloneDrive

http://www.slysoft.com/en/download.htm

 

Autori: Meteora

 

RELATED BY