Si të fshehim ndonjë dosje në Fotografi?(Video)

Në këtë video mësim do të ju mësojm se si të fshehim ndonjë dosje, dokument, ose diçka tjetër në fotografi. Procesi eshte i thjesht , keni nevoj vetëm për...

Në këtë video mësim do të ju mësojm se si të fshehim ndonjë dosje, dokument, ose diçka tjetër në fotografi. Procesi eshte i thjesht , keni nevoj vetëm për programin e quajtur WinRar, dhe pak njohuri ne cmd. Për më shum shikoni edhe videon.

RELATED BY