Si të fshini historinë në Google Web History

A e dini se Google ndjek aktivitetin tuaj? Nëse dëshironi të parandaloni ndjekjen e Google, atëherë ju duhet të fshini historinë e Google që quajtur Google Web History. Futuni...

A e dini se Google ndjek aktivitetin tuaj? Nëse dëshironi të parandaloni ndjekjen e Google, atëherë ju duhet të fshini historinë e Google që quajtur Google Web History.

Futuni tek http://google.com/history, identifikohuni nëse nuk jeni të identifikuar dhe ju do të shihni një listë të kërkimeve tuaja që i keni bërë në Google. Për ta fshirë historinë klikoni në butonin “Remove all Web History,” pastaj klikoni në butonin OK dhe historia juaj është fshirë.

Pas fshirjes së historisë, indeksimi i kërkimeve nuk ruhet më në historinë tuaj, për ta filluar përsëri ruajtjen e kërkimeve, klikoni në butonin Resume./itshqip

RELATED BY