Si të mbyllni përfundimisht llogarin tuaj në Facebook?

Jeni ngopur me Facebook? Jemi këtu për t’ju ndimuar. Nëse dëshironi të fshini llogarin tuaj në Facebook(dmth, jo të deaktivizoni, por të fshini), tani e keni këtë mundësi, duke...

Si të mbyllni përfundimisht llogarin tuaj në Facebook?

Jeni ngopur me Facebook? Jemi këtu për t’ju ndimuar.

Nëse dëshironi të fshini llogarin tuaj në Facebook(dmth, jo të deaktivizoni, por të fshini), tani e keni këtë mundësi, duke klikuar këtu(KUJDES!) pasi të bëni këtë hap duhet të tregoni durim në vendimin tuaj, dhe të prisni deri sa djelmoshat e mirë nga rrjeti më i madh social, të vendosin për aprovimin e kërkesës tuaj.

Shikoni në foto më posht si duket:

https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account

Ku qëndron tricku? Pasi të dërgoni njëher kërkesën për fshirjen e Facebook llogarisë tuaj përgjithmon, ju nuk duhet të kyqeni përsëri në facebook, përndryshe kërkesa juaj nuk do të aprovohet. Nga Facebook paralajmërojn se nëse njëher e fshini një llogari atëher edhe po të keni kusheri Mark Zuckerberg, nuk do të jetë e mundur kthimi përsëri i llogarisë.

Jo vetëm që nuk duhet të kyqeni në rrjetin e Facebook për një kohë, nuk duhet as të jepni “likes” ose të ndani lajme, video apo ndonjë gjë tjetër nga ueb faqet të cilët kanë një opsion të tillë. Facebook Connect gjithashtu nuk vjen në konsideratë.

Nëse ju keni durim, llogaria juaj do të duhej të fshihet për 14 ditë.

Pra, nëse ju me të vërtet dëshironi të fshini llogarin tuaj në Facebook, dërgoni kërkesën, dhe bëhuni të durueshëm.

ps. Gjitashtu egziston edhe një temë e ngjajshme në forum.itshqip.com, ku mund të diskutoni më gjersisht rreth këtij opsioni./itshqip

http://forum.itshqip.com/viewtopic.php?f=66&t=15229

RELATED BY