Si të shkarkojmë e-mail adresat e shokëve në Facebook(Video)

Përshëndetje, në këtë artikull do të shkruajm për një trik interesant, në rrjetin social më të madh Facebook. Shumica e njerëzve kërkojnë mënyra se si të marrin gjith email...

Përshëndetje, në këtë artikull do të shkruajm për një trik interesant, në rrjetin social më të madh Facebook. Shumica e njerëzve kërkojnë mënyra se si të marrin gjith email adresat e shokëve të tyre në Facebook, edhe pse të njejtët nuk i kanë publikuar shfaqur në profilet e tyre.

Fillimisht duhet të krijoni një llogari në yahoo.com, dhe normalisht duhet të posedoni llogarin tuaj në Facebook nga ku dëshironi të nxjerni e-mail adresat. Për më shum shikoni Videon më posht.

 

 

RELATED BY