Siri do duket si person?

Si do të dukej Siri si një person apo si një robot? Duket se disa njerëz po mendojnë ta personalizojnë Sirin në një njeri, i cili mund të marrë...


Si do të dukej Siri si një person apo si një robot? Duket se disa njerëz po mendojnë ta personalizojnë Sirin në një njeri, i cili mund të marrë pyetje dhe të kthej përgjigje, pra të komunikoj me njerëz.

Po mendohet që të përgaditet një garë, tek e cila do të marrin pjesë shumë njerëz të talentuar në fushën e artit, dizajnit dhe IT-së. Të cilët do të mundohen të krijojnë një version të Siri-t që do të duket si një person komunikues.

Fotoja që shihet në krye të postimit është vetëm një pasqyrim (montazh) i Siri-t si person komunikues./itshqip

RELATED BY