Siri flet edhe japonisht?

Siri, funksioni i iPhone 4S, tani është në gjendje të komunikojë edhe në japonisht. Ka pasur mjaft thashetheme për mbështetje të shumta të gjuhëve në Siri dhe pavarësisht nga...


Siri, funksioni i iPhone 4S, tani është në gjendje të komunikojë edhe në japonisht. Ka pasur mjaft thashetheme për mbështetje të shumta të gjuhëve në Siri dhe pavarësisht nga fakti se gjuha japoneze ende nuk është zyrtare, ajo është efektive në një masë të caktuar.

Siri aktualisht flet Anglisht, me dialektet e Australisë dhe Mbretërisë së Bashkuar, si dhe Gjermanisht dhe Frëngjisht. Apple, gjithashtu ka përmendur se Siri do mbështesë edhe gjuhët, Koreane, Italiane dhe Spanjolle, më vonë këtë vit./itshqip

RELATED BY