SkyDrive zëvendësohet me OneDrive

Microsoft ka zëvendësuar emrin e shërbimit SkyDrive në OneDrive, pas humbjes së të drejtave ndërmjet betejës ligjore ndaj BSkyB. Shërbimi për ruajtjen e të dhënave do debutohet së shpejti,...

SkyDrive zëvendësohet me OneDrive

Microsoft ka zëvendësuar emrin e shërbimit SkyDrive në OneDrive, pas humbjes së të drejtave ndërmjet betejës ligjore ndaj BSkyB. Shërbimi për ruajtjen e të dhënave do debutohet së shpejti, edhe pse kompania ende nuk ka caktuar datën e lansimit.

Shërbimi SkyDrive nga Microsoft garon me shërbimet e tjera si Dropbox dhe Google Drive të cilët ofrojnë ruajte të të dhënave si videove, imazheve apo dokumenteve. Në këto të dhënë ju mund të keni akeses  kudo përmes pajisjeve të menqura, kompujterëve apo tabletëve.

Sipas të dhënëve nga gjiganti Microsoft, shërbimi SkyDrive përveq riemërmit në OneDrive, ai do ketë edhe disa funksione të reja./itShqip

Categories
Lajme

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY