Skype: 34 milionë njerëz online

Skype ka njoftuar se ka arritur një sipërmarrje të re me aktivtetin prej 34 milionë njerëzve online në të njëjtën kohë. Skype është një shërbim, i cili ju mundëson...


Skype ka njoftuar se ka arritur një sipërmarrje të re me aktivtetin prej 34 milionë njerëzve online në të njëjtën kohë.

Skype është një shërbim, i cili ju mundëson të bëni thirrje në numra telefonik me para, ndërsa thirrje falas nga çdo smartphone në kompjuter falas, dhe anasjelltas. Eshtë shumë i lehtë dhe efikas në përdorim.

Skype është në dispozicion për pajisjet me iOS, pajisjet me Android, kompjuterë dhe së fundi edhe për Windows Phone./itshqip

RELATED BY