Skype mundëson video-thirrje në formatin HD

Skype lëshoi një përditësim për aplikacionin e tij në iOS, i cili sjell disa përmirësime të rëndësishme si mbështetjen e formatit HD për video-thirrje. Ky funksion punon vetëm në...

Skype mundëson video-thirrje në formatin HD

Skype lëshoi një përditësim për aplikacionin e tij në iOS, i cili sjell disa përmirësime të rëndësishme si mbështetjen e formatit HD për video-thirrje. Ky funksion punon vetëm në iPad 4.

Gjithashtu është edhe një arsyje tjetër për të  shkarkuar këtë përditësim pasi që Skype në versionin 4.1 sjell edhe disa përmirësime në stabilitetin dhe cilësinë e thirrjes.

Qysh në fillim të vitit, Skype lëshoi një përditësim për aplikacionin e tij në Windows Phone 8 duke shtuar mbështetjen e video thirrjeve të kualitetit 720p në pajisjet e fundit me këtë platformë, por këto pajisje nuk ishin më të fuqishme sesa iPhone 5, kështu që nuk e di se qfarë e pengon Skype-in për të shtuar këtë funksion në të gjitha pajisjet nga Apple./itShqip

Categories
Software

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
4 Comments on this post.
 • iceboy
  20 August 2013 at 22:03
  Leave a Reply

  e testova po s'e qitke HD!?

 • Arsim N.
  21 August 2013 at 17:48
  Leave a Reply

  Me qfarë pajisje e ke testuar?

 • iceboy
  23 August 2013 at 10:38
  Leave a Reply

  iPhone 5 me iOS 6.1.4
  thirrjen e kom bo pej iPhone me 1 shok en PC. Dmth ai shoki en PC, une en iPhone edhe tha s'pe qet HD…:|

  • Arsim N.
   25 August 2013 at 00:54
   Leave a Reply

   Për të bërë thirrje në formatin HD, funskionon vetëm në iPad 4.

  Leave a Reply

  *

  *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  RELATED BY