Skype për Android kalon 70 milion shkarkime!

Eshtë raportuar se Skype për Android është shkarkuar 70 milion herë nga Google Play Store, në fakt raportohet se më shumë se 1300 pajisje të bazuara në Android si...


Eshtë raportuar se Skype për Android është shkarkuar 70 milion herë nga Google Play Store, në fakt raportohet se më shumë se 1300 pajisje të bazuara në Android si Samsung, HTC, Sony Ericsson, Motorola, LG e shumë marka të tjera e përdorin Skype.

Skype për Android ju mundëson të kryeni thirrje dhe video thirrje tek çdonjëri që përdor Skype dhe që është në listën e kontakteve tuaja, mos u mërzitni nëse ju thirrni një mik tuajin nga një smartphone në tablet ose kompjuter, Skype i mbështet të gjitha, prandaj vazhdoni bisedën derisa të ju mbarojnë fjalët.

Skype për Android, aktualisht është në dispozicion në 16 gjuhë të ndryshme, kështu që çfarë po prisni, instalojeni atë nëse ende nuk e keni instaluar.(dardankrasniqi)/itshqip

RELATED BY