Slingshot, rivali i Snapchat-it i krijuar nga Facebook

Pas ofertës marramendëse për blerjen e Snapchat-it, e cila u refuzua, duket se Facebook është gati të lansojë rivalin e Snapchat-it të quajtur Slingshot. Sipas disa raporteve, Facebook ka...

Slingshot, rivali i Snapchat-it i krijuar nga Facebook

Pas ofertës marramendëse për blerjen e Snapchat-it, e cila u refuzua, duket se Facebook është gati të lansojë rivalin e Snapchat-it të quajtur Slingshot.

Sipas disa raporteve, Facebook ka punuar disa muajë në këtë aplikacion dhe pritet që ta lansojë gjatë muajit të ardhshëm.

Slingshot do të jetë aplikacion i pavarur, i cili ju lejon përdoruesve të dërgojnë video-meshazhe të shkurtëra thjeshtë duke prekur ekranin.

Tashmë thuajse janë bërë një vit që shefi ekzekutiv i Snapchat-it, Evan Spiegel refuzoi ofertën prej 3 miliardë dollarë për kompaninë e tij./itShqip

RELATED BY