Sony së shpejti do lansoi PlayStation 4?

Gjiganti elektorinkë Sony është duke përgaditur një ngjarje në Nju Jork, ku premtoi se së shpejti do zbuloj se qfarë është në të vërtet duke bërë. Pas shumë thashethemeve...

Technology Stock

Gjiganti elektorinkë Sony është duke përgaditur një ngjarje në Nju Jork, ku premtoi se së shpejti do zbuloj se qfarë është në të vërtet duke bërë.

Pas shumë thashethemeve rreth PlayStation 4 dhe konsolës së re që është lansuar, Sony refuzoj të flas rreth atyre dhe ende nuk ka konfirmuar asgjë.

Fotot që kanë dalur në internet tregojnë një kontrollues të mrekullueshëm që nuk është parë më herët me  Touch-Pad që më parë ka qenë një kontrollues klasik pra DualShock.

Shfaqja e PlayStation 4 do befasoj shumë tifozë të lojrave kompjuterike në të gjithë botën dhe do rris betejën ndërmjet rivalëve Xbox 360 nga Nintendo dhe krijesit të sistemit Wii .

Që nga konsola e parë e lansuar nga PlayStation në dhjetor të vitit 1994, Sony ka shitur 310 milionë konsola në mbarë botën dhe 2.9 milion lojra. /ITshqip

RELATED BY