Sony tani me Xperia Tablet Z

Sony përfundimisht krijoi tabletën më të rëndësishme deri tani ,Xperia Tablet Z. Sony filloi me tabletat me sistem operativ Android që prej vitit 2011 ku kishte si për rivalë...

Xperia-Tablet-Z

Sony përfundimisht krijoi tabletën më të rëndësishme deri tani ,Xperia Tablet Z.

Sony filloi me tabletat me sistem operativ Android që prej vitit 2011 ku kishte si për rivalë iPad. Ndërsa vitin e kaluar paraqiti një tabletë të gjereratës së dytë që i ngjate më shumë një libri të palosur.

Tani Sony vjen me Xperia Tablet Z që është shumë e hollë dhe e lehtë me një ekran prej 10.1 inç dhe një dizajn të shkëlqueshëm . Sony këtë tabletë e vendos në krye duke ja vënë emrin e njëjtë si pajisjes mobile Xperia Z.

Tableta do vije gjatë kësaj pranvere me çmim 499 dollar për versionin me hapsirë 32GB, ndërsa për 64GB çmimi do jetë 599 dollar . Xperia Tablet Z do ketë ngjyrë të zezë, por për versionin 32GB është në dispozicion edhe ngjyra e bardhë./ITshqip

RELATED BY