Sony Xperia Keyboard tani në dispozicion në PlayStore

Sony Mobile ka lëshuar zyrtarisht aplikacionin e tij, Xpera Keyboard, në dyqanin Google Play Store. Sidoqoftë, duket se arsyja e vetme pse Sony e ka lëshuar këtë në dyqanin...

Sony Xperia Keyboard tani në dispozicion në PlayStoreSony Mobile ka lëshuar zyrtarisht aplikacionin e tij, Xpera Keyboard, në dyqanin Google Play Store. Sidoqoftë, duket se arsyja e vetme pse Sony e ka lëshuar këtë në dyqanin Play Store është vetëm për mos të pasur nevojë të lëshojë përditësime për softuerin e pajisjeve Xperia.

Kjo do të thotë që ky aplikacion është në dispozicion në mbarë botën, por aktualisht është vetëm për telefonat e mençur Xperia.

Versioni i fundit i tastierës për Xperia përfshinë opsionin e ruajtjes dhe sinkronizimit duke përdorur llogarinë tuaj në Sony Entertainment Network. Gjithashtu Xperia Keyboard vjen edhe me disa përmirësime tek gjuha Tajlandeze.

Nëse keni ndonjë pajisje Xperia, atëherë klikoni në linkun e mëposhtëm për të shkarkuar versionin e fundit të Xperia Keyboard në telefonin tuaj të mençur./itShqip

Xperia Keyboard

RELATED BY