Sot arrin Firefox 13

Versioni i ri i shfletuesit Mozilla, i cili duhet të paraqitet sot, do të sjellë këto risi: ​​faqe startuese të ridizajnuar dhe tabs, dhe Reset opsioni për Firefox – e cila...

Versioni i ri i shfletuesit Mozilla, i cili duhet të paraqitet sot, do të sjellë këto risi: ​​faqe startuese të ridizajnuar dhe tabs, dhe Reset opsioni për Firefox – e cila është menduar të zgjidh problemet e mëdha me një klik.

Version 13 do të prezantohet zyrtarisht sot (5 qershor), kur do të jetë në dispozicion si një përmirësim për shfrytëzuesit ekzistues, shkruan Software Crew .

Ndryshimi më i dukshëm në Firefox 13 do të jetë, Ndërfaqja e re e përdoruesit në ballinën. Përdoruesit mund të krijojnë edhe faqe startuese sipas dëshirës.

Tabs të reja janë si ata tek Chrome dhe Opera. fillim do të jenë bosh, por me kalimin e kohës do të ofrojnë ikona me faqet më të vizituara. Përdoruesit do të jenë në gjendje të shtojn ose ti largojn të njejtat.

Reset Option Firefox duhet të zgjidh problemet me një klikim të miut në rast se Firefox bllokohet, që tek versionet e mëparshme shfletuesi dinte shpesh të bllokohej./itshqip

RELATED BY