Spotify arrin 10 milionë abonentë

Spotify ka arritur 10 milionë abonentë, një arritje e rëndësishme si një konkurrent në rritje në dyqanet për transmetimin e muzikave. Numri, i cili Spotify njoftoi në blogun e...

Spotify arrin 10 milionë abonent

Spotify ka arritur 10 milionë abonentë, një arritje e rëndësishme si një konkurrent në rritje në dyqanet për transmetimin e muzikave.

Numri, i cili Spotify njoftoi në blogun e tij, është rritur nga 6 milionë abonentë që ky shërbim kishte në Mars të vitit 2013.

Përveq abonentëve me pagesë, Spotify gjithashtu njoftoi se ka 40 milionë përdoruesë aktiv, një pikënisje e rëndësishme për kompaninë që mbështet ndëgjuesit falas duke i kthyer ata në abonentë. Ky numër është rritur nga 24 milionë, që është njoftuar në Mars të vitit të kaluar.

“Ne kemi pasur një vit të shkëlqyer, duke u rritur nga 20  dyqane në 56. 10 milionë abonentë është një arritje e madhe për Spotify si dhe për të gjithë industrinë muzikore” tha Daniel Ek, shefi dhe krijuesi i Spotify, në një komunikatë për shtyp.

Pandora vazhdon ende udhëheqjen në treg me 75.3 milionë përdorues, megjithëse kjo operon një model më ndryshe dhe më të theksuar në reklama./itShqip

Categories
Software

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY