Spotify vjen si ueb-aplikacion

Në Britani të Madhe është lëshuar versioni beta i aplikacionit Spotify i cili është në dispozicion vetëm në shfletues. Spotify është lansuar vetëm si ueb-aplikacion dhe kjo është hera...

Spotify Ueb-Aplikacion ITshqip
Në Britani të Madhe është lëshuar versioni beta i aplikacionit Spotify i cili është në dispozicion vetëm në shfletues.

Spotify është lansuar vetëm si ueb-aplikacion dhe kjo është hera e parë që publiku britanez do jetë në gjendje ta provoj para se të bëhet lansimi i plotë i aplikacionit.

Ky ueb-aplikacion mund të vizitohet vetëm nga banorët e Britanis së Madhe duke shkruar detajet rreth llogarisë në uebfaqen play.spotify.com ./ITshqip

RELATED BY