Startoni Firefox, 2 herë më shpejtë përmes Start Faster

Start faster është shtojcë(ang.plugin) për Firefox  me të cilën mund të startoni shfletuesin në Windows Vista ose 7, për 100% më shpejtë se deri më tani. Kjo shtojcë është...

Start faster është shtojcë(ang.plugin) për Firefox  me të cilën mund të startoni shfletuesin në Windows Vista ose 7, për 100% më shpejtë se deri më tani.

Kjo shtojcë është krijuar nga Taras Glek i cili më herët kishte përvojën e duhur me përmisimin e kohës me të cilën starton Firefox. Si do që të jetë, kjo shtojcë vjen me kufizime e saja ku duhet të keni të instaluar Firefox 4 dhe të përdorni njërin prej sistemeve operative Windows Vista ose Windows 7. Shtojca punonë në atë mënyrë duke anashkaluar Windows prefetcher(komponentë e Memory manager për Windows e cila i ndihmon sistemin për startim më të shpejtë). Nëse startoni Firefox nga kjo shkurtesë e zakontë kjo shtojcë nuk do të funksionon, do të duhet të bëni këtë përmes shkurtesës e cila gjat instalimit të shtojcës shfaqet në desktop ekranin tuaj.

Kodin mund ta shikoni këtu, nëse dikush dëshiron të shikon se si Glek e bëri këtë./itshqip.com

RELATED BY