Swarm, aplikacioni i ri nga Foursquare

Ashtu siq kishte premtuar, Foursquare sjell aplikacionin e ri Swarm. Foursquare në fillim të muajit njoftoi se do të ndaj eksperiencën e saj brenda dy aplikacioneve. Swarm ka për...

Foursquare sjell aplikacionin e ri - Swarm

Ashtu siq kishte premtuar, Foursquare sjell aplikacionin e ri Swarm.

Foursquare në fillim të muajit njoftoi se do të ndaj eksperiencën e saj brenda dy aplikacioneve. Swarm ka për qëllim të jetë një mënyrë e përshtatashme që t’iu njoftoi se çfarë shokët tuaj janë duke bërë, duke ju lejuar të kontrolloni vendtakimet, ashtu si aplikacioni Foursqare, por ky ju lejon njëkohësisht t’i shpërndani këto edhe me fqinjët tuaj.

Swarm Plans ju lejon të bëni plane të shpjeta me shokët që i keni më afër. Thjeshtë shkruani një pyetje si ” Kush është për të ngrënë pica ?” dhe kjo të do paraqitet tek shokët tuaj që i keni afër, pastaj ata mund të përgjigjen për këtë.

Aplikacioni është në dispozicion në iOS App Store dhe Google Play Store./itShqip

RELATED BY