Syzat e Google në fytyrat e njohura (foto)

Këto fotografi janë punuar më Photoshop vetëm për të shikuar se si duken syzat e Google në fytyrat e njohura botërore. Princi William dhe Kate Middleton Paula Deen Meryl...

Këto fotografi janë punuar më Photoshop vetëm për të shikuar se si duken syzat e Google në fytyrat e njohura botërore.

Princi William dhe Kate Middleton

Paula Deen

Meryl Streep

Sarah Palin

Lady Gaga

Christina Aguilera

Samuel L Jackson

Justin Bieber

George Takei

One Direction

Ellen Degeneres

Barack Obama

Kim Kardashian

Scumbag Steve

Kristen Wiig

(via Mashable)/itshqip

RELATED BY