T-Mobile lanson rrjetin 4G LTE

T-Mobile njoftoi se këtë mëngjes në Nju Jork ka lansuar rrjetin 4G LTE. Rrjeti 4G LTE së pari do të vijë vetëm në shtatë qytete ndërsa është planfikuar të...

4G LTE T-Mobile lansoi

T-Mobile njoftoi se këtë mëngjes në Nju Jork ka lansuar rrjetin 4G LTE. Rrjeti 4G LTE së pari do të vijë vetëm në shtatë qytete ndërsa është planfikuar të arrijë deri në 100 milionë qytete deri në përfundim të këtij viti.

Rrjeti LTE nga T-Mobile është në dispozicion në vendet si Baltmorë, Huaston, Kansas, Las Vegas, Phoenix, San Jose dhe në Uashington DC. Gjithashtu mendohet se do arrijë në 100 milionë shtete amerikane që nga mesi i këtij viti, ndërsa në 200 milionë do arrijë gjatë vitit 2014. /ITshqip

RELATED BY