Tableta e re Nexus 7 arrin në Evropë më 28 Gusht

Asus njoftoi se versioni evropian për tabletën dytësore Nexus 7 do filloj shitjet në Britani të Madhe me 28 Gusht. Edhe pse kjo tabletë ishte lansuar disa javë më...

Tableta e re Nexus 7 arrin në Evropë më 28 Gusht

Asus njoftoi se versioni evropian për tabletën dytësore Nexus 7 do filloj shitjet në Britani të Madhe me 28 Gusht.

Edhe pse kjo tabletë ishte lansuar disa javë më parë dhe ishte në shitje në SHBA që prej javës së kaluar, por data rreth lansimit në Evropë nuk ishte njoftuar deri tani.

Sa i përket çmimit të pajises, modeli me 16GB me Wi-Fi kushton 199.99 dollarë, ndërsa varianti 32GB do kushtojë 239.99 dollarë dhe do jetë në dispozicion edhe në Play Store./itShqip

RELATED BY