Tabletat me Android arrijnë 70 milionë shitje

Në konferencën e mbajtur sot, Sundar Pichai njoftoi se tabletat me platformën mobile me sistem operativ Android kanë arritur mbi 70 milionë shitje. Google pohon se shpërndarja e tabletave...

Tabletat me Andorid arrijn 70 milionë shitje ITshqipNë konferencën e mbajtur sot, Sundar Pichai njoftoi se tabletat me platformën mobile me sistem operativ Android kanë arritur mbi 70 milionë shitje.

Google pohon se shpërndarja e tabletave në dyqane është afër 50 përqind dhe tableta Nexus 7 ka pasur një ndikim mjaft të madh duke rritur për 10 përqind pjesmarrjen në treg sa i përket tabletave me platformën mobile Android.

Google gjithashtu zbuloi se tableta e Nexus 7 e ndërtuar nga Asus është tableta më e shitur në Japoni e cila rezultoi me 45 përqind të shitjeve të përgjithshme të tabletave./itShqip

Categories
Lajme

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY