auto

 • Veturat në Brazil së shpejti me sistemin Android Auto

  Sistemi për vetura nga Google, Android Auto do të jetë në dispozicion për konsumatorët brazilian në gjysmën e dytë të vitit 2015. Daniel Holle, menaxheri i produkteve Android Auto, ka thënë për një gazetë braziliane që lansimi është planifikuar të ndodhë vonë gjatë këtij viti, ndonëse tani nuk mund...
 • Mercedes me 10 vetura hibride deri në vitin 2017

  Krijuesi i veturave Mercedes-Benz është duke planifikuar të lansojë 10 modele të reja hibride deri në vitin 2017, që do të thotë se do të krijojë nga një veturë për çdo katër muaj. Të dy modelet e konfirmuara për tregun amerikan, C350e dhe S550e do të arrijnë në vjeshtën...
 • Cilat janë 10 makinat më të shitura në Evropë?

  A e keni menduar se cilat janë 10 makinat më të shitura në Evropë gjatë vitit 2014? Padyshim që fitues edhe për vitin 2014 është Volkswagen Golf si modeli më e shitur për vitin që lamë pas, me 520.000 modele te shitura. Volkswagen Golf tashmë 7 vite e mban...
 • Rikthehet bisha – Ford prezanton konceptin GT

  Ford arriti që konceptin e saj të modelit GT ta mbaj sekret deri në hapjen e panairit të makinave e cila u mbajt në Detroit dhe në këtë mënyrë ata shpalosen shumë surpriza për adhuruesit e modeleve atraktive dhe tërheqëse. Koncepti i ri sportiv i makinës Ford vazhdon në...