broadwell

  • Intel prezanton procesorët Skylake për gejmerët

    Intel njoftoi se është duke punuar për brezin e ardhshëm të procesorëve të quajtur Skylake të cilat janë përpunuar me teknologjinë 14nm dhe të projektuara për gejmerët. Bëhet fjalë për dy procesorë i7-6700K dhe i5-6600K të cilët janë procesorë të hapur për overclocking. Procesorët fabrikisht do të posedojnë frekuencë...
  • Broadwell, gjenerata e pestë e procesorëve nga Intel

    Intel ka zbuluar zyrtarisht gjeneratën e pestë të procesorëve duke sjellur gjithçka nga Celeron deri në Core i7 për të gjithë llojet e kompjuterëve. Gjenerata e pestë e procesorëve që ndryshe quhen Broadwell, janë linja e parë e procesorëve të ndërtuar në procesin prej 14nm, duke u zvogëluar nga...