facebook

 • Si të editoni një koment të publikuar në Facebook

  Facebook bëri disa ndryshime për komentet, largoi butonin Comment dhe tani komentet publikohen vetëm me shtypjen e tastierit ENTER, kurse një resht i ri fillon duke shtypur Shift+ENTER. Për shumicën kjo është një ndryshim shum i ndërlikuar sepse shum shpejt mund të vjen deri në gabime, të publikohet ndonjë...
 • Angry Birds vjen edhe në Facebook

  Një nga lojrat më të njohura për mobil, Angry Birds, një lojë interesante ku zogjinjët nervoze ju hakmeren derrave, brenda një muaji do të shfaqet edhe në Facebook. “Loja do të ketë një aspekt të ri të cilën nuk e kemi parë në platformat tjera”, thotë drejtori i Rovio,...
 • Hotmail ofron një veçori të re

  Tani Hotmail ofron një veçori të re, që nga Hotmail është quajtur “Hotmail Alias”, përmes kësaj veçorie të re përdoruesit mund ta emërtojnë në disa forma te ndryshme email adresën e tyre primare dhe mesazhet që do marrin për këto email adresa të emërtuara përmes kësaj veçorie prapë se...
 • HTC do të prezenton dy Facebook telefona mobil?

    HTC do të prezenton dy telefona mobil të reja dhe të para por poashtu të brenduar për Facebook muajin e ardhshëm, gjat kongresit botëror mobilerik që do tëmbahet në qytetin e Barselonës, shkruan City A.M. Telefonat do të punojnë në një verzionit të modifikuar të Android(Google) sistemit operativ...
 • “Le të filloj hackimi”: thyhet Faqja e Mark Zuckerberg.

  Ishte thyer faqja e themeluesit të Facebook, Mark Zuckerberg. Ata që thyen këtë fan page, kishin lënë një mesazh interesant: “Le të filloj hackimi. Në qoft se Facebook i duhen para, në vend që të shkojnë nëpër banka, le të lejojnë që përdoruesit e tyre të investojn në Facebook,...
 • Shqipëria në vendin e 66.

  Rrjeti social më i madh në botë për diku 6 muaj kishte shtuar afër 100 milijonë përdorues të rinjë, duke arritur kështu një shifër të pabesueshme prej 600 miljonë përdorues. Në fakt, sipas statistikave të SocialBackers është 596.372.520 përdorues. Social Backers kishin mbledhur numrin e përdoruesve të vendeve përmes...
 • Interneti në vitin 2010, sipas numrave.

  Pingdom publikoi një statistikë interesante çfar kishte ndodhur në Internet për vitin 2010, duke u nisur nga e-mail mesazhet, e deri tek serverët, sa fotografi janë të ngarkuara në Flickr etj. E Pabesueshme është fakti se për një vit janë arritur numra të komunikimin dhe shpërndarjes të përmbajtjeve afërsish...
 • Televizorët e menqur nga LG.

  LG edhe zyrtarisht prezentoi Smart TV (televizorët), të cilët përdoruesve do ju sjellin diçka më të mirë dhe më të menqur. Produkt ideal për ne, kur në TV ka vetëm seriale të mërzitshme ose lajme të njejta – tani në vend se të kaloni nga një kanalë në tjetër,...
 • Facebook Hacker Cup

  Fillon Facebook Hacker Cup.

  Facebook Hacker Cup është një turnir i cili organizohet për të gjith programerët, inxhinierët dhe zhvilluesit në mbarë botën, të cilët do të duhet të zgjidhin probleme të bazuara algoritmike, në disa raunde. Do të ketë tri raunde online, pas së cilës do të zgjedhen 25 hakerët/programerët, dhe do...