gazeta

  • KHG (Kosova Hackers Group) intervist per gazeten “TUNG” ne zvicer.

    Pjesëtarët e Kosova Hackers Group(KHG) flasin për luftën virtuale dhe shfaqin ndjenjat e tyre. Kur shpërtheu lufta e vërtetë, lufta e armatosur, lufta çlirimtare e viteve ’98-’99, djemtë që tani përbëjnë Grupin e Hakerëve të Kosovës(Kosova Hackers Group-KHG), ishin ende fëmijë. Nuk mund të luftonin edhe po të donin....