gmail

 • Kina bllokon qasjen në Gmail

  Kina është duke bllokuar qasjen në shërbimin e famshëm Gmail nga Google, bazuar në disa të dhëna nga kjo e fundit si dhe në disa analiza nga Dyn Research. Trafiku ka rënë afër zeros, tregohet në raportin nga Google, që ofron informacione në kohë reale për përdorimin e shërbimit...
 • Tani mund të redaktoni dosjet e Microsoft Office nga Gmail

  Gmail ka bërë më të lehtë redaktimin e dokumenteve nga Microsoft Office përmes Inbox-it. Google ka përditësuar aplikacionin Gmail me një funksion të ri që ju lejon përdoruesve automatikisht të hapin dhe redaktojnë Office dosjet përmes Google Drive. “Ne e kemi kuptuar që ju si përdorues të dokumenteve, keni...
 • Gmail për Android kalon 1 miliard shkarkime

  Gmail për Android tani mburret me mbi 1 miliardë shkarkime në Google Play Store. Gmail është aplikacioni parë që ka arritur në këtë pikë, pas pakos Google Play Services, e cila është e instaluar automatikisht në çdo pajisje me Android. Këto shkarkime reflektojnë vetëm instalimet e vetme dhe jo...
 • Google prezanton Chrome App Launcher

  Përdoruesit e Windows-it tani mund të shkarkojnë, Chrome App Launcher, aplikacion i cili ju mundëson qasje të menjëhershme në shërbimet që ofron Google si shfletuesin Chrome, Gmail, Google Drive dhe Chrome Store. Chrome App Launcher do vendoset si aplikacion në faqen fillestare, në taskbar dhe tryezë për përdoruesit e...
 • Google sjell përditësimet për Gmail në Android

  Gmail është njëra prej shërbimeve më të popullarizuara në treg i cili për sistemin operativ , Android,  ka marrë disa përditësime apo azhornime të reja. Fatkeqësisht, Google nuk ka konfirmuar asgjë rreth ndryshimeve për versionin e fundit por përditësimet pritet të rrisin performancën e aplikacionit, madje të mundësoj kryerjen...
 • Si do ishte bota pa internet?

  Shumë prej nesh nuk mund ta imagjinojnë dot jetën në qoftë se një ditë nuk do të kishte internet. Dhe a keni menduar ndonjëherë se si do të ishte bota pa Internet? Disa përgjigje do ti shohim në infografikun më poshtë kurse disa ne do t’ju përgjigjemi. Po, nuk...
 • Gmail tani edhe në Gjermani

  Google në një njoftim të bërë në blogun e vet njoftoi se edhe në Gjermani do të përdoret @gmail.com në vend të @googlemail.com. Kjo është hera e parë pas shume viteve që @gmail.com do jetë opsioni primar për përdoruesit gjerman. Google në Gjermani përdorte @googlemail.com në vend të @gmail.com...
 • Përdorni Gmail më shkurtesat e tastierës

  Duke përdorur shkurtesat e tastierës për Gmail, ju mund ti mbani duart tuaja larg mausit. Më poshtë keni një listë, e cila ju mundëson ti shikoni shkurtesat e tastierës për Gmail. Veprimi dhe Navigimi c : krijo mesazh të ri r : përgjigju a : përgjigju të gjithave f...
 • Ruani mesazhet e Gmail në Google Docs

  Opsionet Cut dhe Paste janë shumë të mira, por Google ofron edhe një opsion i cili mundëson ruajtjen e mesazheve të Gmail në formatin PDF në shërbimin Google Docs. Ja si bëhet kjo: Identifikohu në Gmail. Shkoni tek opsioni Settings. Klikoni në menynë Labs. Ecni poshtë më maus dhe...