gt

  • Rikthehet bisha – Ford prezanton konceptin GT

    Ford arriti që konceptin e saj të modelit GT ta mbaj sekret deri në hapjen e panairit të makinave e cila u mbajt në Detroit dhe në këtë mënyrë ata shpalosen shumë surpriza për adhuruesit e modeleve atraktive dhe tërheqëse. Koncepti i ri sportiv i makinës Ford vazhdon në...