jelly bean

 • Lollipop tani me 1.6% të pajisjeve me Android

  Shifrat e fundit për shpërndarje të platformës mobile Android tashmë janë publikuar dhe dallimi më i madh ndaj muajve të kaluar është tek Android Lollipop që tani ka arritur të mbledh mjaft përdorues sa për të qenë pjesë në tabelë, duke arritur kështu 1.6% të pajisjeve me Android. Si...
 • Android 5.0 Lollipop vazhdon ende të mbetet jashtë tabelës

  Google ka lëshuar shifrat e përditësuara për shpërndarje të platformës Android, shifra që japin një rezultat shumë interesant. KitKat vazhdon të mbetet ende në shumicën e pajisjeve duke arritur 39.1% të të gjithë përdoruesve të platformës Android 4.4 deri në 4.4.4. Në krahasim me të dhënat e muajit të...
 • Lollipop gjendet në 0.1% të pajisjeve me Android

  Google rregullisht është duke shpërndarë detajet e përdorimit të versioneve të sistemit operativ Android, kështu që ne tani kemi të përditësuara shifrat rreth përdorimit të tyre. Këto shifra tregojnë që Android 4.4 KitKat është duke u përdorur nga 33.9% e të gjitha pajisjeve që kanë vizituar Google Play Store...
 • 80% e pajisjeve nga Apple përdorin iOS 7

  Platforma iOS 7  tani ka arritur 80 perqind të pajisjeve me iOS, bazuar nga të dhënat e lëshuara të hënën nga Apple. Sipas raporteve, kjo platformë është duke u rritur ende  edhe pse ka mbi katër muajë që është lansuar. Në postimin e bërë nga Apple, thuhet se vetëm...
 • Samsung lanson Galaxy Grand 2

  Samsung ka lansuar pajisjen Galaxy Grand 2, një pajisje e menqur me ekran 5.25 inç që është pasardhës i pajisjes Galaxy Grand, e cila po ashtu njihet si pajsje me ekran të madh. Pajisja ka një ekran me madhësi 1280×720, procesor Quad-Core 1.2 GHz, 1.5 GB RAM, 8GB hapsirë...
 • Google lanson Nexus 5 dhe Android KitKat

  Google lansoi pajisjen e menqur, Nexus 5 së bashku me sistemin operativ Android 4.4 KitKat, në një konferencë të mbajtur në San Franciosko të enjten. Nexus 5 është gjenerata më e re e pajisjve Nexus, e cila ka një ekran 5 inç, është i hollë, ka procesor Snapdragon 800...
 • Jelly Bean vazhdon ende rritjen e epërsisë

  Jelly Bean ka vazhduar ende të rritë pjesmarrjen si versioni më i instaluar në Android pas marrjes së vendit të parë në muajin e kaluar. Dje Google lëshoi listën duke paraqitur të dhënat rreth instalimeve mujore sa i përket instalimeve të versioneve nga Android. Ato tregojnë se Jelly Bean...
 • Android Jelly Bean tejkalon Gigerbread

  Google ka përditësuar platformën rreth versioneve të saj në Android duke zbuluar se versioni i fundit ka arritur vendin e parë. Android 4.2 Jelly Bean dhe Android 4.1 Jelly Bean janë ende në rritje e sipër, por ato kanë tejkaluar Android 2.3 Gingerbread. Jelly Bean duke përfshirë versionet 4.1...
 • Instalo Android 4.2.2 Jelly Bean në PC

  Për të instaluar Android 4.2.2 Jelly Bean në PC tuaj nuk ju nevoitet ndonjë diplomë master në Shkenca Kompjtuerike, thjeshtë ju duhet kohë të lirë dhe aftësia për të ndjekur hapat nga 1 deri në 10. Gjithashtu mos u shqetësoni nëse mendoni se jeni duke bërë diçka ilegale, pasi...