MacBook

 • Apple Watch tani në dispozicion për para-porosi

  Apple Watch është në dispozicion tani për para-porosi në uebfaqen Apple Store. Aktualisht, kjo është mënyra e vetme për të porositur orën nga Apple, e cila do të fillojë të dërgohet më 24 Prill. Që nga tani, ju mund të shikoni dhe kontrolloni këtë orë tek ndonjë person që...
 • Vdes MacBook-u i bardhë?

  Apple ka përfunduar zyrtarisht ekzistencën e MacBook-ut të bardhë, duke e shqiptuar këtë produkt si “End of Life.” Apple ka ndërpritur MacBook-un e bardhë verën e kaluar, kur MaceBook Air pati ardhur dhe mori shumë lavdërime nga konsumatorët. Megjithatë, Apple ka mbajtur MacBook-un e bardhë nëpër kanalin arsimor, duke...
 • 10 paisjet më të mira për 2010, sipas magazinës Time.

  Magazina Time publikoi listën e 10 paisjeve më të mira për vitin 2010. Në vendin e parë është iPad i cili dhe ishte një prej arsyeve për cka Financial Times të vlerson ose shpall Stiv Xhobs si vizioner i vitit. Pas iPad vjen Samsung Galaxy S, kurse vendin e...
 • Apple prezenton MAcBook Air ultra të hollë

  Apple prezenton MAcBook Air ultra të hollë

  Kur Mac bashkohet me iPad rezultati është i mahnitshëm. Siv Xhobs ka paralajmëruar noutbuk Macbook Air ultra të hollë, në ngjarjen e djeshme të titulluar “Mbrapa tek Mac-i”. Emri i ngjarjes është plotësisht i qëlluar, duke mar parasysh se ishin të lajmëruar disa MAC risi. Mac Air është me të...