ssd

  • Teknologjia NAND së shpejti sjell disqet SSD me 10TB

    Duke iu falënderuar një njoftimi nga Toshiba dhe Intel, disqet SSD dhe pajisjet e tjera memorizuese së shpejti do të rriten dukshëm për nga sasia dhe zvogëlohen për nga çmimi. Të dy kompanitë kanë zbuluar memori çipin “3D NAND” i cili është i krijuar me shtresa për të bartur...
  • Samsung sjell disk 1TB SSD të përshtatshëm për xhep

    Me rritjen e numrit të disqeve për ruajtjen e të dhënave, edhe përzgjedhja e tyre është vështirësuar, por duket që kompania Samsung ofron diskun më të mirë që ju ndonjëherë do dëshironit t’i ruani dosjet. Samsung mendon se vendosja e të dhënave në një disk të vogël SSD që...