telefoni

 • Ja si i rezistojnë torturave brutale telefonat nga Oppo(Video)

    Jeni kënaqur duke i shikuar videot testuese të Galaxy S6  Edge të publikuara nga Samsung? Sigurisht që po, por krijuesi i telefonave kinez Oppo duket qartë se nuk ka ndërmend të ia lëshojë rrugën gjigandit Samsung. Videot zyrtare të publikuara nga Oppo shfaqin mënyrën se si kompania kineze...
 • Shkollat ndalojnë orët e mençura për të parandaluar kopjimet

  Nëse mendoni se shkolla juaj është shumë e kujdesshme kur iu detyron të largoni telefonin para ndonjë testi të rëndësishëm, e keni tërësisht gabim. Sipas disa raporteve që vijnë nga BuzzFeed News, shumë universitete kanë kërkuar largimin e orëve të mençura gjatë testeve në rast se studentët posedojnë ndonjë...
 • Asquaris E4.5, telefoni i parë me Ubuntu

  Sistemi operativ Ubuntu, që u debutua dy vite më parë, më në fund duket se ka marrur rrugën për në treg. Canonical, kompania që qëndron prapa sistemit operativ, bashkoi forcat me kompanitë Meziu dhe BQ një vit më parë, gjë e cila nuk shfaqi asnjë rezultat në lidhje me...
 • Xhaketa e çuditshme solare nga Hilfiger mbush baterinë e telefonit tuaj

  Jeni diku larg qytetit dhe telefoni ju lajmëron që ka nevojë të mbushet duke ju lënë të mërzitur, vetmuar dhe jashtë aplikacioneve të pëlqyera nga ju. Por prisni, është viti 2014 dhe e vetmja gjë që duhet të bëni është vendosja e telefonit tuaj të mençur në xhaketë dhe...
 • Nokia 6700: Telefon i ri nga Nokia

  Brenda një kohe të shkurtër Nokia ka prezantuar edhe një telefon të ri. Telefoni i ri është Nokia 6700 , dhe ka karakteristikat e fundit nga teknologjia e telefonave celular. Nokia 6700 punon me sistemin operativ Symbian S60v3 FP2. Ka ekran me madhësi prej 2.2 inçash,kamer prej 5.0 mega...