update

 • iOS 7.1.1 vjen me disa përmirësime të vogla

  Apple ka lëshuar një përditësimë për iOS duke sjellur versionin iOS 7.1.1, përditësim i cili sjell disa përmirësime të vogla duke rregulluar disa lëshime apo hapsira dhe duke përmirësuar sigurinë. Përditësimi i ri i iOS-it ka një madhësi prej 26.1MB dhe sjell përmirësime tek Touch ID dhe tek disa...
 • Twitter prezanton dy funksione të reja

  Twitter ka shtuar dy funksione të reja në shërbimin e tij që kanë të bëjnë me ngarkimin e fotove dhe shpërndarjen e tyre. Tani mund të  etiketoni shokë në fotot që ngarkoni dhe mund të ngarkoni deri në katër foto përnjëherë. Nëse ju dëshironi të etiketoni persona në fotot...
 • Viber 4.2 në Android ju lejon të bllokoni kontakte

  Viber ka lëshuar një përditësim të ri në platformën mobile Andorid për aplikacionin që tani ju sjell disa karakteristika të dobishme dhe të reja. Tani ju mund të zgjedhni një numër ose një kontakt që ju dëshironi të mos pranoni thirrje, pra ta bllokni numrin e zgjedhur. Ndryshimet e...
 • Google me përditësime të Android 4.3 në pajisjet Nexus

  Google ka fillur të lëshojë përditësimet për pajisjet të variantit Nexus duke sjellur Android 4.3. Përditësimet janë në dispozicion për Nexus 4, Galaxy Nexus, Nexus 7 2012/13 dhe Nexus 10. Përditësimi do të përmirësoj numrin tuaj të ndërtimit duke e ndrruar atë nga JWR66V në JWR66Y. Ky përditësim me...
 • Firefox 15 premton përditësime vërtetë të shpejta

  Mozilla po përpiqet që t’i përmbahet planprogramit të saj për të ofruar një version të përfunduar të Firefox brenda çdo pesë deri gjashtë javësh, këtë edhe po e arrin. Ehsan Akhgari nga ekipi i shfletuesit, ka pohuar se versioni plotësisht i rafinuar i Firefox 15 do të duhej arritur...
 • Vrima në Internet Explorer, lejohet që të ekzekutohet kod malicioz.

  Microsoft ka lëshuar 9 arnime që mbyllë 21 vrima sigurie ne Internet Explorer. Microsoft  poashtu paralajmëron të gjith shfrytëzuesit e Internet Explorer se duhet urgjentisht të shkarkojnë këto arnime në mënyrë që të mbrohen nga sulmet e hakerëve të cilët shfrytëzojne këto vrima sigurie. Këto janë arnime kritike, që...