virtualbox

  • Instalo Android 4.2.2 Jelly Bean në PC

    Për të instaluar Android 4.2.2 Jelly Bean në PC tuaj nuk ju nevoitet ndonjë diplomë master në Shkenca Kompjtuerike, thjeshtë ju duhet kohë të lirë dhe aftësia për të ndjekur hapat nga 1 deri në 10. Gjithashtu mos u shqetësoni nëse mendoni se jeni duke bërë diçka ilegale, pasi...