youtube

 • YouTube tani edhe në gjuhën shqipe

  Zhvilluesit e uebfaqes për video YouTube janë duke bërë të pamundurën për të sjellur tek të gjithë përdoruesit gjuhën e tyre në uebfaqe. Uebfaqja nga Google ka qenë gjithmonë poliglote, por tani gjigandi kërkimor ka shtuar edhe 15 gjuhë të tjera, duke sjellur në total 76 gjuhë në dispozicion...
 • Tesco dërgon një Galaxy S6 në hapësirë për të festuar lansimin

  Tesco ishte i etur për të shënuar lansimin e pajisjes Samsung Galaxy S6 me një goditje sa më të fortë, dhe për këtë ka dërguar një njësi të pajisjes në hapësirë. I lidhur në një balonë speciale, telefoni është shoqëruar nga tri kamera GoPro për të monitoruar çdo lëvizje....
 • Ja se si hakerët fshinin videot nga YouTube për vetëm një klik (Video)

    Një hulumtues sigurie ka zbuluar një të metë të thjeshtë në YouTube, por që mund të shfrytëzohet nga kushdo për të rrëzuar videot e kanaleve të famshme. Kamil Hismatullin, një hulumtues i organeve ruse, ka gjetur një mënyrë që i lejonte të fshijë çdo video që dëshironte nga...
 • Përdorimi i telefonave gjatë vozitjes mund të shkaktojë vdekjen (Video)

  Nuk mund të themi se nuk kemi dëgjuar asnjëherë, ndoshta edhe e kemi provuar ndonjë fatkeqësi të tillë. Fenomeni që është bërë tashmë thuajse i zakonshëm në mbarë botën ‘të shkruash duke vozitur’ ka filluar të rrezikojë me të madhe jetën e njerëzve. Aksidentet e tilla kanë arritur deri...
 • YouTube do të intervistojë Presidentin Barack Obama

  YouTube do të intervistojë personalisht Presidentin e Shteteve të Bashkuara Barack Obama në Shtëpinë e Bardhë më 22 Janar. Aktori komik në YouTube GloZell Green, blogeria Bethany Mota dhe Hank Green do të pyesin Presidentin Obama “për çështjet që ata janë më shumë të interesuar, dhe pyetjet që bëhen...
 • YouTube shton opsionin për të krijuar foto .GIF nga videot

  YouTube shtoi opsionin për të krijuar foto .GIF nga videot, e cila për momentin është në dispozicion vetëm për një pjesë të vogël të kanaleve më të popullarizuar në këtë faqe. Funksioni është i shtuar tek pjesa për shpërndarjen e videove, me një tab të ri të quajtur “GIF”....
 • YouTube tani mbështet funksionin për të shikuar video edhe kur jeni jashtë linjës

  Ka kaluar një kohë e gjatë që nuk kemi dëgjuar për aftësinë e shumë pritur të Youtube-së për të shikuar videot edhe kur jemi jashtë linjës (offline). Ishte thënë që një funksion i tillë do të jetë në dispozicion në dy plaformat mobile, iOS dhe Android. Po ashtu, Google...
 • Edhe YouTube për Android tani me Material Design

  Google ka filluar lëshimin e një përditësimi të aplikacionit YouTube për Android. Versioni 6.0.11 vjen ndryshe me Material Design, i cili fillimisht ka pasur reagime pozitive nga përdoruesit. Përditësimi shton pamjen e Lollipop që si mbështetje kryesore ka Material Design. Po ashtu, shton edhe disa filtera shtesë për të...
 • Gangnam Style thyen numëruesin e shikimeve të YouTube-së

  Pop ylli i Koresë së Jugut PSY kurorëzohet me videon më shpërthyese ndonjëherë online. Duket se stili i veçantë i këngtarit dhe performanca e tij e çuditshme kanë bërë të jetë apsolutisht universale duke tejkaluar në të gjithat kulturat, moshat dhe barrierat gjuhësore në mbarë botën. Ky sukses i...