Tani mund të kontrolloni kyçjet në llogarinë tuaj në Google

Google ka lansuar një funksion të ri sigurie për përdoruesit e saj duke sjellur panelin – Devices and Acitivity, që ju tregon për pajisjet që kanë aksesë në llogarinë...

Tani mund të kontrolloni kyçjet në llogarinë tuaj në Google

Google ka lansuar një funksion të ri sigurie për përdoruesit e saj duke sjellur panelin – Devices and Acitivity, që ju tregon për pajisjet që kanë aksesë në llogarinë tuaj në Google.

Ky panel është në dispozicion këtu, duke ju paraqitu një list të pajisjeve aktive në llogarinë tuaj brenda 28 ditëve të fundit, si dhe lokacionin e tyre.

security

Nëse shihni ndonjë aktivitet të dyshimit, një lidhje në krye ju lejon që shpejtë të rregulloni sigurinë tuaj, përfshirë ndryshimin e fjalëkalimit dhe mbrojtjen, si dhe dy hapa për të verifikuar këtë rregullim./itShqip

RELATED BY