Tani mund të krijoni faqe në Google+

Google së fundi ka shpalosur edhe funksionin e ri, i cili lejon që të krijoni faqe në Google+ për biznese dhe marka të ndryshme. Faqet e Google+ janë krejtësisht...

Google së fundi ka shpalosur edhe funksionin e ri, i cili lejon që të krijoni faqe në Google+ për biznese dhe marka të ndryshme.

Faqet e Google+ janë krejtësisht të njëjta si profilet e përdorueve, përveç një ikone të vogël, e cila shfqet tek emri i faqes.

Përdoruesit mund të krijojnë faqe me emra të ndryshëm në Google+ si, Kosova, Shqipëria, emra këngëtarësh – Eminem, Rihanna, Lady Gaga ose ndonjë emër të biznesit tuaj.

Për ta krijuar një faqe në Google+ klikoni këtu, e pastaj zgjidhni njërin nga pesë opsionet që ofrohen për krijimin e një faqeje në Google+./itshqip

RELATED BY