Të gjitha spekulimet për iPhone 5(Infografik)

Çfarë do të ketë risi tek iPhone 5? Dizajn të ri, ekran më të madh, nuk do të ketë butonin home, kamerë më të mirë, pagesa mobile, tastier fizik,...

Çfarë do të ketë risi tek iPhone 5? Dizajn të ri, ekran më të madh, nuk do të ketë butonin home, kamerë më të mirë, pagesa mobile, tastier fizik, modele të bardha me 64 GB hapësirë, A5 procesorë, dhe shum spekulime tjera të cilat janë futur në një infografik që do të mund ti shikoni më poshtë. Ky infografik është bërë nga faqja NoWhereElse.fr.

Në ndërkohë, akoma nuk kemi ndonjë informacion të sakt kur do të shfaqet telefoni më i ri i kompanisë Apple. Ndoshta pas qershorit, ndoshta dhe në shtatorë, na mbetet vetëm të presim./itshqip

RELATED BY