Të gjitha 16 startups finalistët në Le Web 2011

Nga 600 startups kompani të lajmëruara në një nga IT konferencat më të mëdha dhe më të njohura në Europë, Le Web, e cila mbahet në Paris nga 7...

Nga 600 startups kompani të lajmëruara në një nga IT konferencat më të mëdha dhe më të njohura në Europë, Le Web, e cila mbahet në Paris nga 7 deri 9 dhjetor, vetëm 16 arritën të futen në finale. Të gjithë 16 startups nga e gjithë bota në fakt do të startojnë nga konferenca.

Të gjitha startups janë me ide interesante dhe me koncept unik, kurse suksesi i tyre do të varet nga prezentimet e tyre dhe mundësitë për të mbledhur investitorë, por do të varet edhe nga tregu dhe si do të pranohet nga përdoruesit. Njëri prej tyre ndoshta mund të jetë Groupon i ardhshëm pse jo edhe Facebook.

Ja lista e plotë 16 finalistëve, kurse 32 startups të cilët ishin në gjysëm-finale do të mund ti shikoni në kanalin e Le Web në Youtube:

Emri Ueb Faqja Vendi
23minutes.to http://www.23minutes.to SHBA
Apila http://www.apila.fr Franca
ARNav http://arnav.eu Polonia
Babelverse http://babelverse.com Kili
Beintoo http://www.beintoo.com Italia
ClearKarma http://clearkarma.com Austria
Commerces & Co http://www.commercesandco.com Franca
Compath.me http://www.compath.me/ Japonia
Echo Labs Limited http://www.echoer.com SHBA
Flagtory http://flagfriend.com Franca
Gauss http://getGauss.com Gjermania
Geokiwi http://www.geokiwi.com Franca
HeyCrowd http://www.heycrowd.com Franca
inZair http://www.inzair.com Zvicra
RadikHub http://www.joinradikhub.com/ SHBA
staround http://www.staround.me Franca

 

RELATED BY