Tejkaloni reklamat në YouTube

Reklamat janë shtojca që ju ndihmojnë njerëzve që të fitojnë nga klikimet mbi to, por problemi është se tek disa video në YouTube nuk mund të tejkalohen reklamat e...


Reklamat janë shtojca që ju ndihmojnë njerëzve që të fitojnë nga klikimet mbi to, por problemi është se tek disa video në YouTube nuk mund të tejkalohen reklamat e në disa prej tyre pas disa sekondash.

Për fat të mirë përdoruesit e Google Chrome kanë mundësi që ti tejkalojnë reklamat pa shumë mundim. Ekziston një shtojcë e quajtur Skip ads on YouTube – No illegal block, e cila ju lejon të tejkaloni reklamat që fillojnë para se të startojë videoja.

Instalojeni shtojcën, Skip ads on YouTube – No illegal block duke klikuar në butonin Add to Chrome.

Pastaj futuni në YouTube kërkoni ndonjë video dhe provojeni të largoni reklamën startuese nga videoja, duke klikuar në butonin e kaltër, i cili shfaqet mbi video tek titulli i videos, si në foton më lartë./itshqip

RELATED BY