Telefon i ri nga Kina GiPhone F98

Vendi që i bashkon pjesët e iPhone`it Kina ka hedhur në tregun kinez iPhone`n e ardhshëm qe është zbuluar nga Apple. Të gjith e dimë së Kina njihet për...

Vendi që i bashkon pjesët e iPhone`it Kina ka hedhur në tregun kinez iPhone`n e ardhshëm qe është zbuluar nga Apple. Të gjith e dimë së Kina njihet për falsifikimin e paisjeve elektronike , kësaj radhe falsifikantët nga kina veprojnë më parë se Apple, duke prodhuar GiPhone F98.


GiPhone F98 përkrahë dy SIM karta si dhe FM radio, Identik me iPhone 4g që aksidentalisht është humbur nga nje puntorë i Apple ky telefon përmban konektim pa kabllo pra WiFi, Bluetooth, GSM 850/900/1800/1900 një telefon mjaft perdorues si dhe me menu të llojllojshme ku çmimi thuhet se do të jetë reth 150$,  përkatësisht 118 €.

RELATED BY