Temple Run 2 zë vend në Windows Phone Store

Njëra prej lojrëve me sukses të jashtëzakonshëm, Temple Run 2, më në fund ka arritur në Windows Phone Store. Loja tani është në dispozicion për tu shkarkuar falas në...

Njëra prej lojrëve me sukses të jashtëzakonshëm, Temple Run 2, më në fund ka arritur në Windows Phone Store. Loja tani është në dispozicion për tu shkarkuar falas në të gjitha pajisjet me Windows Phone 8 që kanë të paktën 1GB RAM.

Temple Run 2 arrin në Windows Phone StoreTemple Run 2 është vazhdimi i lojës Temple Run, që njëkohësisht ishte njëra prej lojërave më të suksesshme në platforma mobile. Tani versioni Temple Run 2 ka disa karakteristika të tjera vizuale dhe disa përmirësime, por esenca e lojës mbetet e njëjtë.

Ju mund të shkarkoni Temple Run 2 për Windows Phone 8 në linkun e mëposhtëm./itShqip

RELATED BY